New Profesional Consult 930 x 122

piste de biciclete.

Pitești. Surpriză de proporții! A fost făcut anunțul

Pitești. Surpriză de proporții! A fost făcut anunțul

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Proiectul ce vizează realizarea pistelor de bicicliști de-a lungul râului Argeș a fost selectat pentru finanțare.

Traseul va străbate și va lega mai multe zone de interes de pe malul drept al râului, după cum urmează:

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

,,Obiectivul de investiții <Realizarea de piste pentru bicicliști, inclusiv pentru recreere, de-a lungul râului Argeș> a fost selectat pentru finanțare în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

Acesta vizează realizarea unui traseu de piste pentru biciclete care să comunice cu zonele de interes de pe malul drept al râului Argeș: Parcul „Lunca Argeșului”, Parcul Ștrand, parcul Prundu, cartierul Tudor Vladimirescu.

Amenajarea pistelor de biciclete are în vedere următorul traseu de străzi:

➢ Strada Basarabia:

o Lungime piste: 1369,00 m;

Pitești. Surpriză de proporții! A fost făcut anunțul

➢ Bulevardul Petrochimiștilor:

o Lungime piste: 1221,00 m;

o Lungime trotuare: 1221,00 m;

o Lățime trotuare: 2,00 m;

➢ Strada Lânăriei – Strada Târgul din Vale:

o Lungime piste: 2024,00 m (mai puțin zona de traversare a căii ferate, adică cca. 100 m înainte și după calea ferată);

➢ Promenada râului Argeș (dig):

o Lungime piste: 1944,00 m;

o Lungime alei pietonale: 1221,00 m

o Parapet pietonal: 1800 m”, anunță municipalitatea.

Imagini video, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

5 comentarii

  • Cristian spune:

    domnule primar mai executa un pod peste Arges nu sa pierd 30 de minute acolo. stai cum ești tu baba se piaptănă și ……. ai făcut pt orașul ăsta totul de-a indoasealea stadion spitale nu avem județean este varza banca cu încărcare Wii … stați de autobuz de 41 de mii de euro pt autobuze care niciodată nu vor ajunge conform programului. ești cel mai prost primar care la avut Piteștiul ai sifonat bani noștri aiurea.ai rupe sa vb cu mine să îți spun cum bagi bani la partid prin firme interpuse?

  • Adrian spune:

    correct.. o centura ca sa inconjoare orasul pe nord,sa lege toate cartierele,pe o „suspendata’,ceva..o alta traversare in afara celei de la Podul viilor,nu se face?

  • Remus spune:

    Cea mai proastă intrare o are Piteștiului, cea de la Mall, Podul Viilor, Podul peste Argeș…care dracu a fost prostul care a proiectat intrarea aia că tot aglomerat este! Trebuia ieșirea in curte la Mall…Când ies schimburile de la Dacia și vin ceilalți de pe autostradă e jale ce e acolo…. ați sifonat banii degeaba, e la fel că înainte.

  • Gigi spune:

    Pt Adrian și ceilalți care sunt prosti de bubuie pamantul, dacă se face legătura Pitești Mioveni cu proiectul de drum anunțat, traficul și va elibera mult mai mult.

  • Theo spune:

    si ca ajungem la „minunatele” piste de biciclete,pe unde o luam? prin aer?habar nu aveti de capul vostru.Asta este ca chestia aia romaneasca,sa inauguram 10 km dintr-o autostrada de 100 km…Cai verzi pe pereti…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3