New Profesional Consult 930 x 122

primaria pitesti

Pitești. Surpriză în Centru! Nu rata!

Pitești. Surpriză în Centru! Nu rata!

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Sărbătorile de iarnă aduc momente de bucurie și încântare, iar Târgul de Crăciun din Pitești devine gazda unei experiențe cu totul speciale.

Joi, 28 decembrie, la ora 17:00, Palatul Copiilor Pitești va fi gazda unui eveniment de neuitat ce va avea loc pe scena din Piața Primăriei.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Evenimentul aduce în prim-plan talentul și creativitatea copiilor, oferind publicului un spectacol fermecător și plin de energie pozitivă.

Atmosfera festivă va fi înnobilată de prezența micilor artiști, gata să încânte sufletele spectatorilor.

Pitești. Surpriză în Centru! Nu rata!

,,Spectacolul promite să fie unul plin de farmec și emoție, cu participarea copiilor talentați ce vor aduce un strop de bucurie în inimile celor prezenți la Târgul de Crăciun.

Este o oportunitate minunată de a ne bucura de magia sărbătorilor într-un mod special, alături de micuți artiști cu talente remarcabile„, declară organizatorii evenimentului.

Piteștenii sunt invitați să se alăture copiilor talentați și să contribuie la crearea unei atmosfere de sărbătoare și bucurie.

Foto: Descriptiv/Facebook/Primaria Municipiului Pitesti

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90