930 x122 grota rece

substanțe interzise

Pitești. Tânăr prins de jandarmi cu droguri, în Nord

Un bărbat a fost depistat de către jandarmii argeșeni, pe raza municipiului Pitești, având asupra sa o țigară parțial arsă și o foiță de staniol ce conțineau fragmente vegetale de culoare maro, susceptibile a avea efect psihoactiv și psihotrop, interzise de legislația în vigoare, transmite IJJ Argeș.

Citiți și: Țineți această listă aproape! Vă poate scuti de un dosar penal!

Echipajul de jandarmerie care se afla în serviciul de patrulare în zona de nord a municipiului Pitești, a observat un tânăr cu un comportament suspect, ce evita contactul cu jandarmii, fapt ce i-a determinat să procedeze la legitimarea și controlul corporal preventiv asupra acestuia.

Pe numele bărbatului, jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale, conform prevederilor articolului 4, alin. (1) din Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Actele întocmite, împreună cu substanțele ridicate în vederea confiscării au fost predate către Brigada de Combaterea a Crimei Organizate Pitești, pentru continuarea cercetărilor.

Foto descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

3 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3