Donaris 930 x 122

furt

Pitești: Tânăr reținut! Întâi a cerut, apoi a furat

Pitești: Tânăr reținut! Întâi a cerut, apoi a furat

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Un tânăr de 29 de ani din Pitești a fost reținut de polițiști pentru furt.

În timp ce se afla într-o agenție de pariuri sportive din municipiu, acesta a furat un telefon mobil, pe care inițial l-a cerut de la o persoană, pentru a suna un membru al familiei.

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

Ulterior, bărbatul a și vândut bunul furat. Cu toate acestea, victima și-a recuperat într-un final telefonul, cu ajutorul polițiștilor.

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 13 iunie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și au reținut un bărbat de 29 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 01 iunie a.c., în timp ce se afla în incinta unei agenții de pariuri sportive din Pitești, bărbatul, sub pretextul că vrea să apeleze pe cineva din familie, ar fi sustras un telefon mobil, pe care, ulterior, l-ar fi valorificat.

Pe parcursul cercetărilor, bunul a fost recuperat de polițiști și restituit persoanei vătămate.

La data de 13 iunie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă banatulazi.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3