930×122 CAPRA 5

furt supermarket

Pitești: Tânără de 24 de ani, furt de 3.000 de lei dintr-un supermarket

O tânără de 24 de ani din comuna argeșeană Moșoaia a fost trimisă în judecată într-un dosar de furt.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Dosarul a fost deschis după ce, în ziua de 22 decembrie 2021, tânăra argeșeancă ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un supermarket de pe raza municipiului Pitești.

Valoarea bunurilor sustrase a fost calculată la aproximativ 3.000 de lei. În ziua cu pricina aceasta a fost reținută, iar ulterior a fost plasată sub control judiciar.

Citiți și: Piteștean reținut! A furat mai multe parfumuri și un bagaj din supermarket

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 22 decembrie 2021, o femeie de 24 de ani, din Moșoaia, ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un supermarket.

Pe parcursul cercetărilor, bunurile, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei, au fost recuperate și restituite.

După administrarea probatoriului, în ziua de 22 decembrie 2021, cea în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventive a controlului judiciar.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”, transmite IPJ Argeș într-un comunicat de presă.

Foto principal: descriptiv, Sursă: InfoNeamt.Ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90