930 x122 grota rece

accident

PITEȘTI: TÂNĂRĂ LOVITĂ PE TRECEREA DE PIETONI

UPDATE: Tânără lovită pe trecerea de pietoni. Șoferul care a provocat accidentul are 47 de ani și este din Pitești. Se afla la volanul unui Jeep, pe care îl conducea dinspre cartierul Trivale către cartierul Războieni, în momentul în care a accidentat-o pe tânără.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Șoferul nu era sub influența băuturilor alcoolice. S-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Polițiștii urmează să stabilească exact care a fost cauza producerii accidentului.

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu doar câteva minute pe strada Nicolae Dobrin din Pitești.

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

Potrivit Poliției Argeș, o piteșteancă în vârstă de 18 ani a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa regulamentar strada pe trecerea de pietoni.

Victima a fost preluată de un echipaj SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Județean de Urgență pentru îngrijiri. Vom reveni cu detalii.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3