930×122 CAPRA 5

pieton

Pitești: Taximetrist, la un pas de dezastru! O femeie „s-a aruncat” în fața mașinii

Scene incredibile filmate în traficul piteștean.

Citiți și: S-a decis! Schimbarea necesară: se circulă în ambele sensuri spre și dinspre Centru

O femeie a fost surprinsă când se afla la doar un pas de a fi lovită de o mașină, din cauza faptului că traversa strada prin loc nepermis.

S-a întâmplat în municipiul Pitești, pe strada Negru Vodă, spre Spitalul Militar.

Citiți și: Pitești. Accident foarte grav! Bărbat spulberat de mașină

Gestul său putea duce la o adevărată tragedie pe șosea. Femeia s-a pus în pericol atât pe ea, cât și pe șoferii care circulau regulamentar.

Scena a fost surprinsă de un șofer și trimisă ulterior pe numărul de WhatsApp al redacției – 0774 587 441.

 

Din imagini se observă cum, pe strada aglomerată, o femeie traversează făcând slalom printre mașini. Aceasta a fost chiar la un pas să fie lovită de un taximetrist care a evitat-o în ultima secundă.

Din păcate, astfel de situații au loc la tot pasul. În cele mai multe cazuri, nefericite, se produc accidente.

Nu întotdeauna accidentele cu pietoni se produc din vina şoferilor. Uneori, astfel de evenimente rutiere sau chiar tragedii, dacă vorbim de accidente mortale, se produc din cauza comportamentului pietonilor, care nu acordă importanță sau atenție normelor de circulație.

Una dintre regulile de circulație adesea încălcate de pietoni este traversarea regulamentară a străzii.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3