930×122 CAPRA 5

protest

Pitești. Taximetriștii se pregătesc! Urmează!

Pitești. Taximetriștii se pregătesc! Urmează!

Citiți și: Protest uriaș la Carrefour!

Taximetriștii ies în stradă. Aceștia vor protesta astăzi în 30 de orașe din țară, inclusiv la Pitești, potrivit libertatea.ro.

Se cere interzicerea companiilor de transport alternativ de pe piaţă – aşa-zisele companii de ride sharing, precum Uber și Bolt.

Citiți și: Atenție, șoferi! Trafic paralizat pe autostradă!

La protestele de astăzi taxiurile vor purta panglici tricolore la oglinzile retrovizoare şi antena taxi, iar sloganurile şi bannerele vor fi puse pe geamurile laterale spate şi lunetă, conform sursei citate.

Inițiativa a fost pornită de către ANPOTRT Filiala Cluj.

În sfârșit viziunea de la care s-a pornit în urmă cu mai bine de 2 luni se apropie de start în 30 de orașe ale României când la ora 11.00 va avea loc PROTESTUL PE 4 ROȚI NR 1, iar acesta este cel mai mare PROTEST NAȚIONAL declanșat de echipele de taximetriști din provincie pt ABROGAREA OUG 49/2019 care este:

– neconstituțională și ilegală

– având în vedere că jurisprudenţa constantă a Curţii Constituţionale stabileşte că ordonanţele de urgenţă pot fi adoptate dacă prin reglementările pe care le conţin au consecinţe pozitive în domeniile în care intervin şi prin adoptarea acestui act normativ nu se „prejudiciază „, nu se ” aduce atingere „, nu se ” antrenează consecinţe negative „.

Tocmai de aceea POT ESTE POSIBIL și guvernul României precum și instituțiile publice ale statului român locale ar trebui să aibă mai multă grijă de cei care sunt români și trăiesc fie în România, fie în diaspora românească!

Este timpul ca aceia care sunt în instituțiile publice ale statului român locale, și de la guvern, parlament, partide politice să se implice mai mult în a asculta nevoile poporului român și să ne respecte mult mai mult decât o dată la câțiva ani!”, transmite ANPOTRT Filiala Cluj.

Foto principal: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • razvan c spune:

    Voi alege companii de ride sharing , m-am saturat de taximetristi nesimtiti , care parca imi fac o favoare … Vorbesc la telefonul personal in timpul cursei , sunt plictisiti , ar vrea doar curse lungi si bacsis . Teapa ! Noi , clientii , avem vești : nu mai acceptam orice , oricum . Sa chemam un Bolt !

  • Stanescu Daniel spune:

    Concurenta este foarte bună!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3