930×122 CAPRA 5

leafa merge

Pitești. Timpul trece, banii vin: Angajați din subordinea Primăriei, la semințe și taclale!

Pitești. Timpul trece, leafa merge: La spart de semințe și la șuete, în timpul programului.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Situație ireală surprinsă astăzi, în cartierul piteștean Nord, lângă benzinăria Mol, zona vechiului teren de joacă. Teren de joacă care este în plin proces de refacere.

Se lucrează de zor la terminarea acestuia și darea în folosință la standardele zilelor pe care le trăim.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Chiar și primarul Gentea anunța acum puțin timp că urmează inaugurarea acestui nou loc de joacă, după cel din Lunca Argeșului.

Toate detaliile, AICI – Pitești. Gata, să înceapă distracția! Super loc de joacă, inaugurat!

SITUAȚIE SCANDALOASĂ

Revenind la situația de astăzi, fiind prin cartier, am observat câțiva angajați ai SPEP (Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului, una dintre cele mai bogate instituții din subordinea Primăriei Pitești) care-și făceau de lucru în zona respectivă. Unii dintre aceștia puneau la punct ultimele detalii pentru inaugurarea locului de joacă.

Un angajat vopsea o cutie unde se aflau fire de curent, altul era ridicat pe platforma unei mașini speciale a societății și schimba becuri la înălțime.

Nu mai puțin de trei persoane (angajați SPEP, după salopetele pe care le purtau toți) stăteau, spărgeau semințe și aveau o mică șuetă.

Repetăm, poate nu ați înțeles: doua persoane munceau și trei stăteau și se uitau ”la lună”, cu o mizerie de nedescris în jurul lor de la semințele pe care le ronțăiau de zor!

Văzând situația și neînțelegând exact ce fac acolo, i-am chestionat dacă li se pare normal ce fac în timpul programului, prezentându-ne totodată!

”FACEM CE VREM!”

Unul dintre bărbați ne-a răspuns nonșalant că: ”facem ce vrem” și că nu este treaba noastră ce fac ei! La insistențele noastre au plecat din zona respectivă, nu înainte ca unul dintre bărbați să ne pozeze. L-am pozat și noi! Însă, nedorind să-l facem de rușine, am ales să nu-i facem publică fața.

Am luat legătura cu directorul SPEP, Gheorghe Zaharia (foto) și l-am informat despre acest derapaj comportamental al angajaților societății, acesta declarându-ne că nu este normal acest lucru și că va lua măsuri.

TIMPUL TRECE, LEAFA MERGE… ORICUM

Concluzia este amară: timpul trece, leafa merge oricum – la stat, la stat degeaba, plătesc oamenii de rând, adică contribuabilii, printre care ne numărăm și noi!

Și nu, nu sunt cuvinte dure, exact așa ne-am simțit văzând nonșalanța de care a dat dovadă cel puțin unul dintre cei trei angajați, care nu avea nici o remușcare pentru lipsa sa de implicare de care dădea dovadă.

O precizare importantă, tot incidentul s-a petrecut în jurul orei 11:10 – 11:15, nu era vorba de vreo pauză de masă. Pur și simplu oamenii își vedeau de semințele lor și de discuțiile ”importante”!

Este un semnal pe care-l tragem pentru primarul Cristian Gentea și directorul SPEP – Gheorghe Zaharia.

 

Nota redacției: Am ales intenționat să nu le facem publice fețele în totalitate pentru a nu îi pune și așa într-o lumină proastă față de oamenii din jurul lor care i-ar fi recunoscut.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • sorin spune:

    Astia aveau voie sa manance seminte pe spatiul public? Unde e politia locala?Ce raspuns au?

  • Paulina spune:

    Ce sa ne mire asa e peste tot la noi la fel este pe drumul national 503 in Rociu se schimba echipele in fiecare zi si nici una nu face treaba au turnat un trotuar de zici ca mergi pe munte podetele turnate si dupa sparte o bataie de joc si nu mai zic praful si zgomotul de la utilaje si compactare au crapat pereti caselor Nu mai suportam nu face nimeni nimic au 1 an de zile in COMUNA ROCIU PE NIMENI NU INTERESEAZA MAI ALES PE PRIMAR SA URGENTEZE LUCRARILE.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3