930×122 CAPRA 5

scandal pitesti

Pitești. Tineri ,,înflăcărați” s-au luat la bătaie la ștrandul din Trivale!

Pitești. Tineri ,,înflăcărați” s-au luat la bătaie la ștrandul din Trivale!

Citiți și: Pitești: Ce spune Poliția despre incidentul șocant din Centru

Polițiști ai Secției 3 au intervenit astăzi în ștrandul din Trivale să potolească doi tineri.

Cei doi, de 22, respectiv 17 ani, ar fi agresat două persoane și au provocat teamă oamenilor care se relaxau la ștrand.

Citiți și: Pitești. Scandal la Gară! Au intervenit polițiștii și medicii de la Salvare

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunilor de lovire sau alte violențe  și tulburarea ordinii și liniștii publice celor doi tineri din Bascov.

Inspectoratul de Poliție Argeș transmite:

Pitești. Tineri ,,înflăcărați” s-au luat la bătaie la ștrandul din Trivale!

,,În ziua de 19 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe  și tulburarea ordinii și liniștii publice și au reținut doi tineri, de 22 de ani, din Pitești, respectiv 17 ani, din Bascov.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 24 iunie a.c., în timp ce se aflau la un ștrand din municipiul Pitești, în urma unui conflict spontan, cei doi ar fi agresat alte două persoane, provocând, astfel, indignare și teamă în rândul persoanelor din proximitate.

În ziua de 19 iulie a.c., după administrarea probatoriului, tinerii au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, conform IPJ.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Eleonora spune:

    Trebuia să scrieți că polițiștii au intervenit „și” astăzi în ștrandul din Trivale! Ne sufocă acești needucați pe care îi întâlnești la tot pasul,dar în acest cartier parcă s-au născut mai mulți proști ca în alte cartiere, pur și simplu nu mai există un loc unde să nu dea peste tine!Sunt scăpați de sub orice control iar autoritățile pur și simplu parcă intenționat îi lasă liberi! Ferească Dumnezeu să se întâmple și altceva mai grav! Apropo, statuia lui Dobrin îl mai bântuie pe „edil”?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90