930×122 CAPRA 5

cnair

Pitești. Transport agabaritic. Mare atenție în trafic!

În perioada 3 – 9 decembrie 2022 se vor desfășura două transporturi cu depășiri dinspre Portul Agigea către Clucereasa (județul Argeș).

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Traseul este următorul:

Agigea Port – DN39A – DN39 – A4 – Ovidiu – DN2A – Țăndărei – DN21A – Bărăganul – DN21 – Slobozia – DN2A – Urziceni – DN2 – Spătaru – DN1B – Ploiești – DN1 – DN72 – Târgoviște – DN72 – Găești – DN7 – Pitești – DN73 – Clucereasa.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Vehiculele transportă structuri metalice, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Lățimea maximă a vehiculelor este de 5,90 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculele vor fi însoțite de două autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu”, mai precizează sursa citată.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90