Donaris 930 x 122

furt

Pitești: Trei fete prinse la furat în Lidl de un polițist aflat în timpul liber

Trei fete au fost prinse încercând să fure din magazinul Lidl, de pe Exercițiu, de un polițist local aflat în timpul liber.

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Polițiștii au fost sesizați, în această dimineață, de personalul de la magazinul Lidl din cartierul Exercițiu, din municipiul Pitești, că trei fete minore au încercat să sustragă bunuri din magazin.

Fetele au fost văzute de un client, polițist local aflat în timpul liber la cumpărături, în timp ce au luat de pe raft trei perii rotative și le-au ascuns.

Citiți și: Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

Polițistul local a fost și cel care i-a alertat pe agenții de pază.

Ulterior, aceștia au chemat și Poliția.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu (foto), transmite:

Un polițist local aflat în timpul liber, a depistat în jurul orei 08.15, trei fete minore ce au încercat sa sustragă din magazinul Lidl 3 perii rotative, scoțând le din ambalajul original și încercând sa le ascundă în rucsacuri.

Au fost interceptate exact când se pregăteau sa părăsească incinta magazinului, fiind anunțata și Poliția Națională pentru continuarea cercetărilor.

Foto principal: descriptiv

Știre în curs de actualizare

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Piperus Petru spune:

    Aveți voie sa le dați și etnia?
    Așa pentru noi cei mulți…sa ne păzim.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3