930×122 CAPRA 5

loc de joacă vandalizat

Pitești: Un alt loc de joacă a fost vandalizat. Pericol pentru copii!

Pitești: Un alt loc de joacă a fost vandalizat. Pericol pentru copii!

Citiți și: Decizie de ultim moment! Se întâmplă la Bazinul Olimpic

Un alt loc de joacă din Pitești a fost vandalizat. Este vorba despre locul de joacă din cartierul Prundu, zona blocurilor B16-B17.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Aici, plasa gardului ce împrejmuiește locul de joacă a fost ruptă și tăiată. Actul de vandalism nu numai că a dus la distrugerea gardului, ci a creat și un real pericol pentru cei mici. Copiii care veneau să se joace ar fi putut foarte ușor să se rănească.

Lucrătorii ADP au reușit să remedieze problema, astfel încât să nu mai existe riscul de accidentare.

Primăria Pitești atrage atenția asupra unor astfel de fapte, dar și asupra impactului negativ pe care acestea le au în viața comunității.

De asemenea, se face din nou apel la bun simț, dar și la simț civic. Astfel, cetățenii sunt îndemnați să raporteze imediat dacă sunt martorii unor astfel de fapte.

Locul de joacă a fost inaugurat anul trecut, în luna iulie.

Primăria Pitești transmite:

„Municipalitatea piteșteană atrage atenția, din nou, asupra actelor de vandalism ce au impact negativ în viața comunității, nu doar din punct de vedere al pierderilor materiale.

Astfel, aducem la cunoștința cetățenilor și, în special, a locuitorilor cartierului Prundu, că a fost înregistrat un act de vandalism la locul de joacă situat în zona blocurilor B16-B17.

Acest loc de joacă a fost creat cu scopul de a oferi piteștenilor și copiilor din zonă un spațiu de recreere și relaxare, dotat cu echipamente de joacă moderne și diverse, bănci noi și un covor elastic de cauciuc (tartan) ce asigură o suprafață de contact sigură, protejându-i pe cei mici în caz de impact.

Cu regret, trebuie să informăm că au fost semnalate acte de vandalism, constând în deteriorarea plaselor de împrejmuire a locului de joacă. Aceste plase au fost rupte și tăiate, reprezentând acum un pericol pentru siguranța copiilor.

ADP a luat măsuri urgente pentru a restabili integritatea locului de joacă, astfel încât copiii să se bucure din nou într-un mediu sigur.

Îndemnăm comunitatea să fie vigilentă și să raporteze orice activitate suspectă autorităților competente. Respectarea și protejarea bunurilor comune sunt responsabilitatea noastră colectivă.”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Anonim spune:

    Poliția locala doarme pe salarii bune și lui Gentea nu îi pasă ! Ne merităm soarta cu asa incompetenți !

  • Bucur Florica spune:

    Sunt vandalizate nu numai spațiile de joacă, ci și băncile, coșurile de gunoi, stâlpii metalici de iluminat… Se aruncă gunoiul pe oriunde, se lasâ resturile pe băci, pe alei…etc și niciun polițist sau jandarm nu a fost, vreodată, văzut în aceste împrejurări!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90