930X122 MAIA

cristian gentea

Pitești: Un apartament de coșmar, transformat într-un colț de Paradis

A primit o locuință socială după ce a depus un dosar la Primărie, dar nu s-a putut muta în ea, din cauza faptul că arăta într-o stare jalnică. Așa sună povestea unui piteștence, proaspătă beneficiară a unei locuințe sociale în cartierul Prundu, blocul Coremi.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

În data de 7 iulie, un cititor ePitești.ro ne-a contactat la redacție, povestindu-ne despre calvarul prin care trec el și mama sa, de când aceasta a reușit să obțină o locuință socială în Pitești.

Citiți și: „Lumea a văzut că traficul s-a decongestionat! Părerea Poliției contează!”

Deși a primit un apartament din partea municipalității în primăvara acestui an, femeia a tot amânat mutarea din cauza faptului că locuința era de…nelocuit.

Pereți murdari cu tencuiala căzută, tavan deteriorat, pânze de păianjen, grup sanitar insalubru și igrasie, asta a descoperit piteșteanca în locuința pe care urma să o numească ”acasă”.

Văzând în ce condiții ar fi trebuit să trăiască mama sa, bărbatul a făcut numeroase sesizări la SPEP Pitești (Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești), pentru a le prezenta angajaților (care trebuiau să se ocupe de problemă) cum arată situația în teren, nu doar pe hârtie.

După amânări și răspunsuri evazive din partea SPEP, bărbatul ne-a scris la redacție în speranța că, prin implicarea presei, problema sa va avea rezolvare sau cel puțin va fi băgată în seamă.

ePitești a luat legătura cu edilul Cristian Gentea și a intervenit personal

Ulterior, redacția ePitești.ro l-a contactat direct pe edilul Piteștiului, Cristian Gentea și i-a expus situația.

După ce a văzut imaginile din ”locuința groazei”, primarul a reacționat rapid și în cel mai scurt timp posibil a luat legătura cu beneficiara.

Edilul Gentea a asigurat-o personal pe femeie că problema sa va fi rezolvată cât de curând posibil. Și așa s-a și întâmplat. Așa arată acum locuința socială, la doar 22 de zile distanță.

Schimbarea radicală este evidentă. Dintr-o locuință de coșmar, apartamentul s-a transformat într-un colț de paradis, care acum poate fi foarte ușor numit acasă.

Cu această ocazie, primarul Gentea a mers în control și la SPEP pentru a afla direct de la cei responsabili care este stadiul lucrărilor la locuințele sociale acordate de către Primărie. De asemenea, edilul le-a pus acestora în vedere ca toate problemele de acest gen să fie rezolvate.

Pe această cale, ePitești.ro felicită atitudinea promptă a primarului Cristian Gentea, care s-a implicat personal, rezolvând problema care i-a fost semnalată prin intermediul nostru.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

5 comentarii

  • Gogu spune:

    Ce sancțiuni sau dat? Cine a plătit cu funcția ? Nimeni? Atunci de ce îl lăudați pe primar? Ei sunt plătiți din banii noștri. Primarul a făcut din banii lui? De ce îl lăudați că a făcut ceva pentru care este plătit .

  • Felics ză cat spune:

    Genteo, mai astefel de idei ” crețe”?
    Să muncim noi, să plătim și pentru magraoancele care se mută de pe-o bancă pe alta, cu unghiile vopsite, cu țigara și doza de Cola la purtător, obligatoriu!
    Ia vino, băi, primare și mobilează-mi apartamentul, că am constatat că nu se potrivește zugraveala cu culoarea mobei!
    Bă, da’ ce capital de votanți vrei să faci cu asistații social!

  • Dumi spune:

    Ce comentarii rautacioase si de doi bani faceti! Un primar de nota 10!!!

  • Costel spune:

    Am și eu de renovat apartamentul. Se poate? Și sa schimb distribuția la mașina.
    Am ce îmi trebuie, dar dacă tot se ocupa primăria de acțiuni pe banii contribuabililor, nu ma deranjează sa beneficiez și eu.
    Epitesti de când v-ați apucat e făcut reclama la primar. E lipsa de subiecte sau v-ați împrietenit cu primarul?

    Aștept alegerile sa vad pe nea Gentuță cum se plimba prin cartiere ca un Media binefăcător și minte ca toate solicitările cetățenilor vor fi rezolvate și ca va fi corect transparent și vertical.

    Asteptarile ca Pitesti-ul sa evolueze de la statutul de sat, la unul de oraș civilizat sunt departe de a fi reale.
    Încă avem sârme de rufe pe lângă blocuri, reciclare deșeuri zero, implicare politie locala zero, parcări zero, semafoarele au făcut orașul praf.

    Primar de sătuc ce ești.

  • Ivan cel Groasznic spune:

    Mă simt furată, păcălită, de actuala conducere! Păi, atunci când li s-a dăruit acea locuință, chiar dacă nu erau condiții, noii proprietari cu ce-au venit?
    Na, să le dea Gentea, pe cheltuiala lui, nu pe spinarea mea! Eu plătesc toate „dările”, iar cei pe care-i susține Gentea, pentru un vot, chiar mai muuuulte, PLĂTESC IMPOZITE LA STAT, LA FEL CA MINE?
    ĂIA SUNT SCUTIȚI DE IMPOZITE, PRIN LEGE? SAU LE PLĂTEȘTE PITEȘTEANUL DE RÂND?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA