930×122 CAPRA 5

magazin dm

Pitești. Un magazin extra cunoscut se ÎNCHIDE! Acum s-a ANUNȚAT!

Pitești. Un magazin extra cunoscut se ÎNCHIDE! Acum s-a ANUNȚAT!

Citiți și: Polițiștii au luat la ochi tinerii cu mașini tunate! S-au pus pe ei!

Drogheria dm situată pe Strada Dr. Nicolae Crețulescu, Nr. 1, din Pitești își va închide porțile pe data de 30 iunie 2024.

Această închidere marchează o schimbare importantă pentru clienții fideli ai acestei locații, care au beneficiat de produse și servicii de calitate de-a lungul anilor.

Citiți și: Piteștiul și topul orașelor din România

Cu toate acestea, clienții nu trebuie să își facă griji, deoarece sunt invitați să continue cumpărăturile la celelalte drogherii dm din oraș.

Pitești. Un magazin extra cunoscut se ÎNCHIDE! Acum s-a ANUNȚAT!

Drogheriile dm din Argeș Mall și cea de pe Strada Victoriei, Nr. 3, Bl. 85 rămân deschise și pregătite să ofere aceleași produse și servicii de înaltă calitate.

Echipa dm mulțumește tuturor clienților pentru loialitate și sprijin și îi așteaptă cu drag în noile locații pentru a continua experiența de cumpărături.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3