EcoMoto 930×122

imobil locuințe colective

Pitești. Un nou cartier de vile „va răsări” în oraș

Pitești. Un nou cartier de vile „va răsări” în oraș

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Investitorul S.C. SOFIANTO EXPERT CONSTRUCT S.R.L. cere avizarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru ”Construire imobil locuințe colective cu funcțiuni complementare şi împrejmuire teren”.

Prin tema de proiect se propune construirea unei clădiri cu locuințe colective și funcțiuni complementare, organizate pe 3 niveluri, respectiv cu următorii indicatori urbanistici:

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

– POT maxim 35,80 %;

– CUT maxim = 0,99 Acd/mp teren.

Regim de înălțime:

– P+1E+M; H min. streașină = 5,82 m;

– H. maxim = 13,00 m.

Parter parțial – spațiu comercial în imobilul situat în frontul principal al străzii Octavian Goga cu suprafața construită = 300,00 mp (pentru care sunt propuse 7 locuri de parcare);

Parter-parțial, etaj 1 şi mansardă = 14 apartamente (pentru care sunt propuse 16 locuri de parcare)

Spații verzi – se propune amenajarea la sol a unei suprafețe de 380,00 mp (23,75%) spații verzi şi a unui loc de joacă în suprafață de 25 mp.

Terenul are o suprafață totală de 5437,00 mp (cf. măsurători cadastrale), cu categoria de folosință „teren arabil edilitare”, pentru care a fost emis Certificatul de urbanism în data de 24.07.2023.

Care sunt propunerile

Conform PUZ-RLU aprobat prin HCL nr. 429/24.12.2003, zona propusă pentru dezvoltarea de locuințe individuale având regim de înălțime S+P+1E(M), POT max = 55%, CUT max = 0,7 Acd/mp teren.

Astfel, se propun reglementări noi cu privire la parcelarea terenului în 14 loturi destinate locuințelor individuale, în suprafață minimă de 310 mp cu o deschidere de 12 m.

LM(b)-subzona locuințe individuale cu regim mic de înălțime (P, P+1E, P+2E);

Regim de construire izolat.

– R.h. maxim propus = S+P+1E(M); H maxim cornișă = 8,50 m;

Posibilități maxime de ocupare şi utilizare a terenurilor, indicatori urbanistici maximi propuși:

– P.O.T. maxim propus = 35,00 %; C.U.T. maxim propus = 0,70.

Pitești. Un nou cartier de vile „va răsări” în oraș

Accesul auto și pietonal către zona de locuințe se va realiza din str. Plopilor prin str. Intrarea N. Bălcescu sau drum de acces ce comunica între ele prin intermediul drumului de incintă propus.

Se propune cedarea unei suprafețe din teren în suprafață de aproximativ 97,50 mp pentru lărgirea străzii Plopilor şi a unei părți în suprafață de 242,30 mp pentru realizarea unui drum de circulație carosabilă cu o lățime de 7,00 m, zona destinată comunicării între cele două drumuri situate pe laturile EST şi VEST (drum acces şi str. Intrarea N. Bălcescu).

Foto: Descriptiv/staifconstruct

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90