930 x122 grota rece

cristian gentea

Pitești: Un nou proiect încheiat cu succes

Pitești: Un nou proiect încheiat cu succes

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

În urma discuțiilor primarului, Cristian Gentea, cu asociațiile de proprietari din zona Nord, s-a decis reamenajarea parcului Monumentului Închisoarea Pitești.

Citiți și: Pitești. Ce s-a întâmplat în sala de sport întrece orice imaginație! Uluitor!

În urma întâlnirii cu asociațiile de proprietari din zona Nord, am primit solicitarea de reamenajare a parcului Monumentului Închisoarea Pitești!

Alei pietonale, spațiu verde, mobilier urban – bănci și foișor, toate arată impecabil acum și oamenii sunt mulțumiți!„, a transmis primarul Cristian Gentea.

555×222 grota rece

Comentarii

4 comentarii

  • pcc spune:

    foisor la un monument pt comemorarea victimelor comunistilor, fabulos, asa ceva doar Gentea putea sa faca si pesedeaua rusa

  • Ograda daniel spune:

    La prostime tine parca ar face ceva din bani lui sa îl vedem și pasta xa pe Penduc la pușcărie une le e locul

  • Costel spune:

    Bine ca avem alei asfaltate la monument. Cele fix aproape zero persoane care vor vizita minunatul monument, se vor bucura în sfârșit de un trotuar adevărat. În cartiere nu avem trotuare, in centru trotuarele au 1 ( unu) metru lățime, însă aici e făcut ca la carte. Eu recomand primăriei sa ridice lângă, un monument în cinstea celor care nu au trotuare prin cartiere, cât și un monument pentru cetanetii deznădăjduiți care calcă pe trotinetele aruncate în centru pe trotuarele alea de un metru lățime.

  • Popa Liviu Dorel spune:

    De Super Mall-ul de pe malul Argeșului din frații Golești ce se mai aude ???că parcă încă un Mall ne mai trebuia noua ,că nu avem destule ???

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA