New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

Pitești: Un nou sens unic în oraș

Primăria Pitești anunță că un nou sens unic a fost instituit în oraș, pe strada Burebista.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

„Astăzi, 24 martie 2023, Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a instituit sens unic de circulație pe strada Burebista, conform avizării Comisiei de sistematizare a circulației din 01.02.2023.

Pe strada Burebista, prin parcarea dintre blocurile H3, H4 și H5, circulația auto este permisă doar dinspre blocurile H3 spre H5.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Măsura are ca scop prevenirea incidentelor rutiere.”, anunță municipalitatea.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Un cetatean spune:

    Sa facă sens unic și în Trivale pe Libertatii la blocul D6bis! Mai mereu se lovesc masinile în curba de la coltul blocului! S-a aglomerat ff rău!

  • Budin spune:

    Poate oarecum off-topic, dar… Dl primar, creați noi locuri de parcare, sunt multe spatii, asa zise verzi, folosite ca si locuri de parcare, transformați-le in parcări asfaltate cu marcaj, cu plata bineînțeles si in multe zone cu mici eforturi de lărgire a spatiilor deja amenajate sub forma respectiva se pot creea noi locuri de parcare, cu copaci plantați între mașini, ptr un respect cuvenit naturii si a aerului.

    Câte locuri de parcare ați creat in anul 2022 si câte aveți în plan in anul 2023 ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3