Donaris 930 x 122

surpriză IPJ Argeș

Pitești: Un pui de om a găsit un telefon într-un parc și l-a înapoiat. Polițiștii au premiat-o!

Faptele bune nu rămân niciodată nerăsplătite!

Citiți și: Polițiștii argeșeni, descindere ”în forță” la un băiețel de nici 3 ani

Dovadă a acestui lucru stă și întâlnirea de astăzi, din Parcul Lumina, din municipiul Pitești, dintre o echipă din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Argeș și Mihaela Daria Neaga (foto), o fetiță de numai 10 ani, elevă în clasa a IV-a la Școala Gimnazială ”Nicolae Bălcescu”.

 

 

O întâlnire specială, într-o zi și într-un loc cu însemnătate. Astăzi este ziua de naștere a Dariei, care a împlinit 10 ani, motiv pentru care agenții, împreună cu părinții săi, au așteptat-o pe fetiță cu o surpriză.

Aceștia i-au pregătit un tort și un cadou în semn de mulțumire și apreciere pentru gestul făcut în urmă cu aproximativ o lună de zile.

Daria a găsit în același parc în care astăzi, polițiștii au așteptat-o, un telefon mobil, pe care ulterior, cu ajutorul părinților, l-a înapoiat proprietarului.

Micuța a răspuns apelurilor primite pe telefonul mobil găsit, iar astfel a putut să ia legătura cu cel care îl pierduse, pentru a-l returna.

Pentru că faptele bune circulă repede, și polițiștii din cadrul IPJ Argeș au aflat de gestul lăudabil al Dariei și au vrut să o felicite.

Fetița de numai 10 ani a dat dovadă de comportament deosebit și spirit civic în societate, societate care uneori tinde să uite de aceste valori de bază.

Cât de mari pot fi oamenii mici!

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441