EcoMoto 930×122

viteza excesiva

Pitești: Un puștan cu BMW gonea cu peste 130km/h prin oraș!

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: Șoferii n-au știut ce ,,i-a lovit”: Aproape 3000 de sancțiuni în timp record

De asemenea, în ziua de 01 august a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au desfășurat o acțiune pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în special a celor produse pe fondul vitezei excesive, și pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

În urma abaterilor la regimul rutier constatate, au fost aplicate 39 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 10.000 de lei, totodată fiind reținute patru permise de conducere și două certificate de înmatriculare.

Citiți și: Pitești. Șoferiță de peste 50 de ani, spaima șoselelor! A călcat accelerația până la podea

Toate cele patru permise au fost reținute pentru depășirea limitei de viteză de pe sectorul de drum pe care a fost constatată abaterea.

GONEA CU 123 KM/H PRIN ORAȘ

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr de 20 de ani, din Poiana Lacului, care conducea un autoturism pe b-dul Nicolae Dobrin din Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 134 km/h.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de a conduce.

CONDUCEA FĂRĂ DREPT ȘI BĂUT

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat un bărbat de 32 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism, pe raza localității de domiciliu, fiind sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că cel în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 336 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

SANCȚIUNI APLICATE DE POLIȚIȘTI

În total, în ultimele 24 de ore, ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate aproape 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 35.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 20 de permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Foto descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • marian spune:

    l-au oprit doar pentru ca avea bmw
    lasa ca tot acri sunt struguri

  • Cris spune:

    Ma mir ca mai opresc si ei ceva ,ca pe strazi ai mai vad ,la panda sau la barfa ,in masini…dar daca as cere un raport in spiritul dreptului cetateanului la informare nu stiu daca as vedea cateva amenzi pe zi in tot orasul desi contraventii vad cu zecile numai cand ies si eu odata pe zi ,pt max 30 min in trafic,in zona mea…Chiar nu inteleg de ce nu se instaleaza camere sa scapam odata de mamelucii astia numiti exagerat „soferi” !Pai in primul rand toata lumea stie ca BMWul nu are semnalizare…Apoi ei sunt mari si tari in fata unui Spring sau Logan desi ne sufocam in spatele lor si nu vrea nimeni sa faca nimic ; jumatate sunt doar niste harburi puternice dar periculoase si cu scaune confortabile…iar statiile ITP o duc bine merci.Ce ziceti ?S-a aprins vreun beculet cuiva,tie eventual Primarule ?Seara mai ales,auzi de departe motoare turate de motociclete si alte harburi din astea dar Politia e absenta(doar la salariu nu uita sa-si verifice cardurile)…Halal patrie !Si maine ,poimaine vreti sa lamuriti pe cineva ca trebuie aparata ?Ce sa aparam ?Mafia,lenea,prostia si coruptia ?Pai noi nu putem sa ne protejam societatea pe timp de pace prin niste amarate de amenzi date/executate consecvent…Vai de capul vostru !Mai prindeti cate unul sa nu zica lumea ca nu aveti activitate…Pe cine pacalim ?

  • Danny spune:

    Atunci, dacă nu „ai” vezi oprind, ci stand la bârfă va dorim sa vă oprească pe dv.!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90