EcoMoto 930×122

șofer reținut

    Pitești: Un șofer a lovit un pieton și a fugit de la locul accidentului!

    În ziua 01 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de părăsirea locului producerii accidentului rutier fără încuviințarea organelor de poliție, și au reținut un bărbat de 39 de ani, din București, transmite IPJ Argeș.

    Citiți și: Reținut de oamenii legii! Un șofer i-a lăsat ,,mască” până și pe polițiști

    Potrivit sursei citate, din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 26 iulie a.c., în jurul orei 04:30, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN 65B, dinspre Autostrada A1 spre Pitești, cel în cauză ar fi accidentat un bărbat, de 60 de ani, ce se deplasa ca pieton, după care și-ar fi continuat deplasarea, fără a anunța evenimentul și fără a opri la fața locului.

    În urma activităților specifice desfășurate de polițiști, a fost identificat, atât autoturismul implicat în eveniment, cât și pe conducătorul autoturismului.

    Citiți și: Argeș: Beat bine și cu permisul anulat, a provocat un accident

    După administrarea probatoriului, în ziua de 01 august a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

    Foto descriptiv: CTnews

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90