Donaris 930 x 122

accident

Pitești. Un șofer beat a fugit după ce a rănit doi tineri

Pitești. Un șofer beat a fugit după ce a rănit doi tineri

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

În noaptea de 23 spre 24 septembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme pe str. Aleea Spitalului din Municipiul Pitești, în urma căruia unul dintre conducătorii auto a părăsit locul producerii evenimentului rutier.

La fața locului a fost identificat un tânăr de 19 de ani, însoțit de o tânără de 23 de ani, pasageră în autoturismul condus de prima persoană menționată, polițiștii Biroului Rutier Pitești identificând al doilea conducător auto, de 25 de ani, din Pitești, la aproximativ 20 de minte după producerea evenimentului sesizat.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Pitești. Un șofer beat a fugit după ce a rănit doi tineri

Din verificările preliminare, s-a stabilit că bărbatul de 25 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Aleea Spitalului, având direcția de deplasare spre bld. Nicolae Bălcescu, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, în curbă ușoară la dreapta, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul condus de tânărul de 19 ani.

În urma evenimentului rutier, au suferit leziuni tânărul de 19 ani, precum și pasagera dreapta față, respectiv tânăra de 23 de ani, care au fost transportați la spital pentru investigații medicale.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorilor auto, a rezultat că unul dintre conducătorii auto, respectiv cel de 25 de ani, se afla sub influența băuturilor alcoolice, valoarea rezulată în urma testării fiind de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 și 338 din Codul Penal, iar permisul de conducere al celui în cauză a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Totodată, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, precum și testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind negativ.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90