SMART KIDS 930X122

controale

Pitești. Verificări de urgență la Spitalul Județean: „Să nu se joace cu sănătatea oamenilor!”

Pitești. Verificări de urgență la Spitalul Județean: „Să nu se joace cu sănătatea oamenilor!”

Citiți și: O veste fabuloasă vine de la Spitalul Județean

„Controale în spitalele din Argeș! La Urgență, oamenii au reclamat că așteaptă prea mult. Le-am cerut tuturor membrilor comisiei de control, obiectivitate și toleranță zero.

Nimeni să nu se joace cu sănătatea oamenilor!

Citiți și: Controale ,,la sânge” într-un spital din Argeș. Nereguli deosebit de grave

Am dispus, în această dimineață, înființarea unei comisii mixte de control care va desfășura acțiuni de verificare în spitalele din Argeș!

Decizia a fost luată în urma multelor sesizări pe care le-am primit de la argeșeni nemulțumiți de serviciile oferite de unitățile medicale publice.

Din comisie fac parte reprezentanții a șase instituții! Le-am cerut tuturor obiectivitate și toleranță zero. Nimeni să nu se joace cu sănătatea oamenilor!

Verificările au început la Spitalul de Urgență Pitești!

Am stat de vorbă cu oamenii care așteptau la Urgență.

Unii dintre ei spuneau că sunt acolo de o oră și jumătate, o altă doamnă, de 3 ore, iar altii spuneau ca au așteptat altă dată și 5 ore.

În Ambulatoriul de Specialitate nu se respectă programările! Erau oameni care așteptau mult după ora la care erau programați.

Toate deficiențele care vor fi depistate de către organele de control vor fi transmise Consiliului Județean Argeș, instituție care administrează unitatea medicală, pentru remediere!”, a anunțat cu puțin timp în urmă Radu Perianu, prefectul județului Argeș

555×222  MAIA

Comentarii

Un comentariu

  • Edy spune:

    Aceasta situație și multe altele persistă la SJ de multi ani. Nu pot arunca cu pietre în tot personalul, pentru că unii chiar sunt oameni, dar sunt și multe jig…
    Personal am așteptat aproximativ 2 ore, asistentele sunt cam țâfnoase dar medicul a fost OK.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90