New Profesional Consult 930 x 122

consiliul judetean

Pitești. Veste fantastică pentru sistemul medical!

Ambulatoriile Integrate de la Spitalul Județean Urgență Pitești și Spitalul de Pediatrie vor fi extinse, modernizate și dotate cu aparatură de ultimă generație, informează Consiliul Județean Argeș.

Citiți și: Pitești: Spitalul Județean de Urgență angajează!

“Ambulatoriile Integrate de la Spitalul Județean Urgență Pitești și Spitalul de Pediatrie vor fi extinse, modernizate și dotate cu aparatură de ultimă generație.

Citiți și: Ce se întâmplă, de fapt, la Spitalul Județean cu privire la ,,fake news”

Acestea sunt ultimele două proiecte pe fonduri europene, din cele 13 accesate de Consiliul Județean Argeș în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, unele fiind deja finalizate, pentru care s-a dat ordinul de începere a lucrărilor”, a declarat Marius Nicolaescu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș.

 “Extinderea și dotarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Județean de Urgență Pitești”

Obiectivele specifice ale proiectului:

1 Creșterea numărului de beneficiari de infrastructură medicală dotată (pentru servicii medicale comunitare și ambulatorii).

2. Dotarea infrastructurii ambulatoriilor (inclusiv cu echipamente și dispozitive medicale destinate secțiilor suport care deservesc ambulatoriile).

LUCRĂRILE PROPUSE CONSTAU ÎN:

INTERVENȚII STRUCTURALE ASUPRA CLĂDIRII

CONSTRUIREA UNOR EXTINDERI: extinderea cu un corp nou, adiacent clădirii spitalului C1( în apropierea corpului C, D si G), ce va adăposti spațiile medicale aferente ambulatoriului (cabinete și camere de tratament), spațiile destinate exclusiv angajaților spitalului, ALA, sala de așteptare, grupuri sanitare diferențiate pe sexe și pentru persoane cu dizabilități precum și noile spații tehnice și de depozitare.

Corpul propus va avea regimul de înălțime S+P+2E.

Valoarea totală a contractului de finanţare este de: 16,063,852.96.

Contractul de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție de lucrări a fost încheiat de către UAT Județul Argeș cu Asocierea RO CONSTRUCT CENTER SRL(Lider de Asociere), Vectrum Solutions S.R.L(Asociat 1) si Modvest Construct 2000 S.R.L (Asociat 2).

În data de 13.12.2022 a fost emis Ordinul de începere a execuției de lucrări, iar în data de 14.12.2022 s-a predat amplasamentul către constructor.

“Extinderea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului de Pediatrie Pitești”

Obiectivul specific constă în extinderea, modernizarea și dotarea ambulatoriului integrat al Spitalului de Pediatrie Pitești.

În cadrul proiectului sunt propuse, printre altele, a fi realizate următoarele lucrări:

– Realizarea unui bazin de recuperare;
– Realizarea unui lift exterior pentru accesul în zona de etaj a Ambulatoriului destinat persoanelor cu dizabilități;
– Anveloparea si reabilitarea terasei în concordanță cu precizările din auditul energetic;
– Instalații: instalații sanitare interioare, instalații alimentare cu apă, instalații sanitare pentru stingerea incendiilor, instalații electrice – sistem de detecție, semnalizare și alarmare la incendiu, sistem de dezumidificare a incintei;
– Dotările și echipamentele prevăzute pentru această investiție sunt menite să faciliteze desfășurarea actului medical la nivel european. Astfel, spațiul nou creat va avea piese de mobilier specifice depozitărilor: dulapuri pentru medicamente, aparatură medicală specifice fiecărui tip de tratament, truse pentru medicamente specifice.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de: 16.249.463,49 lei.

Contractul de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție de lucrări a fost încheiat de către UAT Județul Argeș cu Asocierea RO CONSTRUCT CENTER SRL(Lider de Asociere), Vectrum Solutions S.R.L(Asociat 1) si Modvest Construct 2000 S.R.L(Asociat 2).

În data de 07.12.2022 a fost emis Ordinul de începere a execuției de lucrări, iar în data de 19.12.2022 s-a predat amplasamentul către constructor.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90