930X122 MAIA

Gentea

Pitești: Zeci de locuri GATA de ocupare!

Pitești: Zeci de locuri GATA de ocupare!

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Primăria Pitești aduce vești bune comunității. Instituția anunță finalizarea cu succes a lucrărilor de reabilitare a trotuarului și a parcării de pe strada Bradului.

Este vorba despre zona blocurilor 32, 39 și 40 din cartierul Trivale.

Citiți și: Pitești: Nouă grădiniță de top în oraș! Dotări de ultimă generație

Această inițiativă vine în întâmpinarea nevoilor locuitorilor. Totodată, îmbunătățește calitatea infrastructurii locale.

PARCARE REFĂCUTĂ ȘI EXTINSĂ

Una dintre marile realizări ale proiectului este parcarea reabilitată. Aceasta acoperă o suprafață de aproximativ 2000 de metri pătrați.

Locuitorii din blocurile 32, 39 și 40 din cartierul Trivale beneficiază acum de 47 de locuri de parcare.

Acestea contribuie astfel la soluționarea problemei deficitului de spații de parcare în zonă.

Finalizarea acestui proiect nu doar îmbunătățește aspectul estetic al zonei, ci are și un impact semnificativ asupra vieții cotidiene a locuitorilor.

Accesul facil și sigur la locurile de parcare sporește mobilitatea localnicilor și contribuie la creșterea calității vieții în această zonă a orașului.

Prin finalizarea lucrărilor de reabilitare a trotuarului și parcării pe strada Bradului, Primăria Pitești evidențiază angajamentul său față de dezvoltarea infrastructurii urbane și bunăstarea comunității.

Această inițiativă reprezintă un pas semnificativ către îmbunătățirea calității vieții locuitorilor și subliniază importanța investițiilor în proiecte care să servească nevoile locale.

Pitești: Zeci de locuri GATA de ocupare!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90