930 x122 grota rece

minihandbal

Piteștiul are cu cine se mândri: Echipa de aur de la Școala „Adrian Păunescu”!

Piteștiul are cu cine se mândri: Echipa de aur de la Școala „Adrian Păunescu”!

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Echipa de minihandbal mixt a Școlii Gimnaziale „Adrian Păunescu” din Pitești a câștigat etapa zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar și s-a calificat, astfel, la faza finală ce va avea loc în curând la Satu Mare.

Etapa zonală a avut loc în perioada 31 martie – 1 aprilie în Slatina. Echipa piteșteană s-a întrecut cu reprezentativele din Olt, Dolj, Gorj, Vâlcea și Dâmbovița.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

În grupă, echipa de minihandbal mixt a Școlii Gimnaziale „Adrian Păunescu” i-a depășit pe cei din Vâlcea cu scorul de 18-5 (9-1), pe cei din Dolj cu 24-15 (15-7), iar în finală reprezentativa Argeșului a trecut de cea a județului Olt cu 19-6 (13-2).

Echipa câștigătoare, coordonată de profesorii Bianca Teleșman și Marius Păun, este formată din următorii elevi din clasa a IV-a ai Școlii Gimnaziale „Adrian Păunescu” din Pitești:

-Buciu Eduard

-Oprea Andrei

-Bunescu Theodor

-Onicel David

-Stanciu Andrei

-Maria Cristian

-Nedelcu Luca

-Călin Alexandra

-Simion Daria

-Chirita Anastasia

„Ne bucură extrem de mult performanța acestor copii, care au reușit să ne facă mândri prin munca lor și au arătat că sportul este important. Efortul nostru a fost mic pe lângă cel pe care l-au făcut ei pentru a se califica la faza naționala a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar de minihandbal .

Mulțumim Inspectoratului Școlar, conducerii unității școlare și, nu în ultimul rând, părinților care ne-au susținut necondiționat pe parcursul competiției”, declară pentru ePitești profesor Bianca Teleșman.

„Ne bucurăm de rezultatul obținut la etapa zonală la minihandbal mixt, trofeul câștigat fiind rezultatul muncii depuse pe parcursul anilor cu elevii noștri. Ne dorim ca la faza națională să aducem acasă titlul de campioni naționali”, a adăugat și profesorul Marius Păun pentru publicația noastră.

Îi felicităm și noi pe această cale și le dorim mult succes!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90