EcoMoto 930×122

1 decembrie

Piteștiul de aici și Piteștiul de peste Prut se întâlnesc de 1 decembrie!

Piteștenii au frați piteșteni și dincolo de Prut.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Piteștiul moldovean este situat în Beștemac, raionul Leova, în partea de sud-vest a Republicii Moldova, geografic, pe aceeași axă cu orașul Vaslui.

La invitația municipalității piteștene, de 1 Decembrie, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, și primarul localității Pitești, Vasile Moraru, vor participa împreună la manifestările oficiale prilejuite de Ziua Națională.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Oaspeții din Republica Moldova sosesc în 29 noiembrie pentru a fi alături și de sărbătoarea religioasă a Sfântului Andrei, protectorul României, din 30 noiembrie.

Cu acest prilej, marți, 30 noiembrie, de la ora 17:00, la Filarmonică, ansamblul folcloric „Țărăncuța” din Republica Moldova – localitatea Pitești va face parte din spectacolul dedicat sărbătorii naționale, alături de Ansamblul Folcloric „Zavaidoc” și de Grupul Folk „P620”.

Intrarea va fi liberă, în limita a 30% din capacitatea sălii, cu respectarea măsurilor sanitare în vigoare (certificat verde, mască de protecție).

Spectacolul va fi transmis live, pe ecranul din Piața Primăriei și pe paginile de Facebook ale municipalității.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90