Donaris 930 x 122

1 decembrie

Piteștiul de aici și Piteștiul de peste Prut se întâlnesc de 1 decembrie!

Piteștenii au frați piteșteni și dincolo de Prut.

Citiți și: Program special pentru piețele din Pitești

Piteștiul moldovean este situat în Beștemac, raionul Leova, în partea de sud-vest a Republicii Moldova, geografic, pe aceeași axă cu orașul Vaslui.

La invitația municipalității piteștene, de 1 Decembrie, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, și primarul localității Pitești, Vasile Moraru, vor participa împreună la manifestările oficiale prilejuite de Ziua Națională.

Citiți și: Pitești: Botez încheiat devreme de polițiști. Toți invitații au fost amendați

Oaspeții din Republica Moldova sosesc în 29 noiembrie pentru a fi alături și de sărbătoarea religioasă a Sfântului Andrei, protectorul României, din 30 noiembrie.

Cu acest prilej, marți, 30 noiembrie, de la ora 17:00, la Filarmonică, ansamblul folcloric „Țărăncuța” din Republica Moldova – localitatea Pitești va face parte din spectacolul dedicat sărbătorii naționale, alături de Ansamblul Folcloric „Zavaidoc” și de Grupul Folk „P620”.

Intrarea va fi liberă, în limita a 30% din capacitatea sălii, cu respectarea măsurilor sanitare în vigoare (certificat verde, mască de protecție).

Spectacolul va fi transmis live, pe ecranul din Piața Primăriei și pe paginile de Facebook ale municipalității.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441