930X122 MAIA

ședință festivă

Piteștiul, în straie de sărbătoare!

În aceste momente, la Filarmonica Pitești are loc o ședință festivă a Consiliului Local pentru a marca 635 de ani de la prima atestare documentară a municipiului Piteşti.

La eveniment sunt prezenți toţi aleşii locali și mai multe personalități din județul Argeș.

În cadrul festivității, edilul Cristian Gentea a oferit titlul de ”Cetățean de onoare al municipiului Pitești” domnului Ilariu Isac, unul dintre cei mai mari specialişti în horticultură şi pomicultură din România și „inventatorul” Simfoniei Lalelelor.

De asemenea, tot în cadrul acestui eveniment va avea loc și premierea câștigătorilor concursului „Cea mai frumoasă și mai curată asociație de proprietari din municipiul Pitești, ediția  a XI-a”, dar și lansarea albumului „Povestiri despre Piteștiul vechi”, autori Jean Dumitrașcu (text) și Cătălin Tudor (foto, cărți poștale, afișe).

Timp de trei zile, în cadrul „Zilele Piteștiului” se desfășoară concerte aniversare, concursuri de dans și de șah, vernisaje și multe altele. Programul complet, AICI: Mega-concert! Doi super artiști ai momentului urcă pe scenă de Zilele Piteștiului.

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 CAPRA 3