930×122 CAPRA 5

primaria pitesti

Piteștiul se va umple de stații pentru încărcare mașini electrice

Piteștiul se va umple de stații pentru încărcare mașini electrice

Citiți și: Pitești. Informare pentru toată lumea!

În cursul zilei de astăzi a avut loc inaugurarea celor 10 stații de încărcare pentru vehicule electrice, instalate în strada Costache Negri nr. 30 (parcare Bowling).

Publicația ePitești a transmis exclusiv și în timp real informații și imagini de la fața locului.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Detalii, AICI. – Pitești. Inaugurare colosală ! Probabil cel mai mare hub de încărcare pentru mașini electrice din țară – 

La inaugurare a fost prezent și edilul Municipiului Pitești, Cristian Gentea, care ne-a declarat, în exclusivitate, la fața locului, că există în plan un nou contract ce prevede amplasarea unor astfel de stații de încărcare destinate vehiculelor electrice, în mai multe zone din oraș.

Piteștiul se va umple de stații pentru încărcare mașini electrice

Ar urma să existe 12 stații, cu câte două posturi, în locuri diferite, pentru a acoperi orașul.

Astfel, conform informațiilor transmise de primar, locațiile în care șoferii își vor putea încărca mașinile electrice, pe viitor, ar urma să fie: cartierul Prundu, strada Independenței, bvd. I.C. Brătianu, cartier Găvana, cartier Tudor Vladimirescu, strada Bibescu Vodă, cartier Craiovei, str. Depozitelor (zonă Parc Lunca Argeșului), strada Decebal.

Contractul nou a fost semnat cu Administrația Fondului pentru Mediu.

Valoarea investiției este de 2.500.000 de lei fără TVA. Termenul de finalizare este de 24 de luni începând din momentul în care și reprezentanții municipalității vor semna contractul.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3