New Profesional Consult 930 x 122

cutremur

Piteștiul strânge donații pentru Turcia

Două centre de colectare donații pentru Turcia s-au deschis la Pitești.

Citiți și: Noapte agitată în România: S-a cutremurat pământul!

Astfel, persoanele care doresc să ajute oamenii afectați de cutremurele din Turcia o pot face prin intermediul celor două centre de colectare care funcționează la:

– Școala Gimnazială de Excelență „Sfânta Muceniță Filoteea” Pitești, în curtea Liceului Teoretic „Ion Barbu”;

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

– Strada Pinilor, numărul 36, comuna Moșoaia, sat Smeura, Argeș

Persoane de contact:

Eylem ETI – 0730758069

Ioana BEBU – 0722726208

Donațiile dumneavoastră în bunuri pot fi:

– HAINE DE IARNĂ (adulți și copii): paltoane, geci, pelerine de ploaie, ghete-cizme, pulovere, pantaloni, mănuși, fulare, eșarfe, căciuli, ciorapi, șosete, lenjerie de corp;

– ALTE ARTICOLE: corturi, paturi de campanie, saltele (pentru cort), pilote, pături, saci de dormit, reşouri, radiatoare, lămpi pe gaz, butelii, termosuri, lanterne, baterii externe, generatoare, cutii cu alimente (produse alimentare neperisabile – conserve), mâncare pentru bebeluși, scutece, produse de igienă și curățenie, produse de igienă feminină.

Timpul avut la dispoziție este foarte scurt, deoarece transportul către centrul de colectare al ambasadei din București va pleca în acest weekend.

Sursă foto principal: digi24.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90