New Profesional Consult 930 x 122

informare meteo

Plănuiești să mergi în concediu? Iată cum va fi vremea!

Plănuiești să mergi în concediu? Iată cum va fi vremea!

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

Perioada concediilor a sosit, iar tot mai mulți români se pregătesc să meargă în vacanțe.

Fie că oamenii aleg ca destinație litoralul românesc sau muntele, vremea joacă un rol decisiv pentru o vacanță reușită.

Citiți și: Alertă METEO: Ninsori abundente și viscol în zone vaste! Argeșul printre ele

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pe următoarele patru săptămâni.

Astfel, meteorologii anunță că, în întreaga țară, va fi un sfârșit de vară cu temperaturi peste mediile normale din această perioadă a anului.

Potrivit specialiștilor ANM, în săptămâna 14–21 august, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în nord-est și la munte.

În săptămâna 21–28 august, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Plănuiești să mergi în concediu? Iată cum va fi vremea!

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în sud-vestul și în extremitatea de sud-est a țării, iar în rest vor fi deficitare, mai transmit meteorologii.

În săptămâna 28 august–4 septembrie, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, cu posibilitatea unui ușor deficit în nordul Carpaților Orientali.

În săptămâna 4–11 septembrie, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile, a precizat Administrația Națională de Meteorologie, citat de Antena3 CNN.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90