EcoMoto 930×122

cadre medicale

Plata cadrelor medicale din centrele de vaccinare, de săptămâna viitoare

Plata cadrelor medicale din centrele de vaccinare, de săptămâna viitoare.

Citiți și: Argeș. Medic tânăr la spital. Este specialistă în endocrinologie

Timp de două luni, niciun medic din centrele de vaccinare nu și-a primit banii pentru activitatea prestată. Multe cadre medicale și-au pierdut răbdarea și și-au strigat nemulțumirea public, afirmând că ar putea chiar să renunțe să mai ia parte la campania de vaccinare. Astăzi a venit și un răspuns din partea Ministerului Sănătății, care anunță că, plățile, destul de mult așteptate, se vor face începând de săptămâna viitoare.

„Ministerul Sănătății va realiza plata personalului medical care activează în centrele de vaccinare și a cheltuielilor de organizare începând de săptămâna viitoare”, a informat instituția.

Citiți și: 3 CADRE MEDICALE DIN ARGEȘ, INFECTATE CU NOUL CORONAVIRUS

Potrivit sursei citate, pentru cele două luni, ianuarie și februarie, Ministerul Sănătății va realiza plăți în valoare de 4.184.000 de lei. Această sumă este alocată atât pentru salariile personalului medical, cât și pentru cheltuielile de organizare a centrelor de vaccinare.

Foto descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3