Donaris 930 x 122

fc arges

Plecare surpriză de la FC Argeș!

Clubul FC Argeș a ajuns la un acord de reziliere, pe cale amiabilă, a contractului cu managerul sportiv Ion Vlădoiu.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

“Au fost doi ani de excepție, mai ales pentru mine, care eram la prima provocare de acest gen. Am venit la FC Argeș într-un moment greu și am încercat cu toată puterea să ajut, în plan sportiv, ca echipa să-și atingă obiectivele. Din păcate, în acest sezon așteptările au fost mult mai mari, iar realizările departe de obiectivele stabilite în debutul sezonului, fapt pe care mi l-am asumat și mi-l asum și acum, la final.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Din acest motiv, am considerat că este momentul să mă retrag din funcția de manager sportiv, dar să rămân același înflăcărat suporter al echipei FC Argeș. Le mulțumesc tututor colegilor și suporterilor pentru colaborare, înțelegere și susținere. Hai FC Arges!”, a declarat fostul fotbalist și manager sportiv al Argeșului.

Foto interior: gsp.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Andrei spune:

    Buna decizie. Dar cea mai buna decizie ar fi sa plece toți împreuna cu Gentea care a băgat milioane de € in echipa și se bat la retrogradare. Mai bine ar investi in copii și juniori unde e un circ,la toate grupele organizează părinți meciuri turnee etc antrenori fără personalitate conduși de Visan șef de centru care nu are nici o performanța in viața lui de antrenor. Atâta timp când toate posturile sunt ocupate politic o sa mergem numai in jos

  • Ilie Vasile spune:

    Bună ziua!
    Sunt un vechi suporter al lui F C Arges.
    Conducerea de la primărie, trebuie sa investească în centru de copii.
    Când Leonte Ianoschi a dat la echipa mare pe Radu Zamfir Barbulescu Eduard….nu au fost aduși pe banii contribuabilor luptau în teren pt orașul, județul Argeș.
    Asa a fost cunoscut Pitești.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90