EcoMoto 930×122

amenda

Poliția a dat iama într-o fabrică din Argeș! Amendă uriașă

Ieri, polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol au verificat activitatea de exploatare forestieră desfășurată de o societate comercială cu obiect de activitate specific, pe raza localității Dârmănești.

Citiți și: Tragedie fără margini! A murit electrocutat, în podul unei case

La acțiune au participat și reprezentanții Ocolului Silvic Codrii Verzi,

În urma verificărilor, s-a stabilit că agentul economic a exploatat un volum de 11,2 mc masă lemnoasă din specia carpen, înainte de emiterea autorizației de exploatare.

Citiți și: Doar la noi se poate așa ceva! Gestul de neimaginat făcut de un bărbat îl poate băga la închisoare

„În urma celor constatate, reprezentantul societății a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Codrii Verzi”, informează Poliția Argeș. (Foto: arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3