EcoMoto 930×122

incident autobuz

Poliția Argeș, anunț despre puștiul care a revoltat o țară întreagă!

Update: Poliția Argeș, anunț despre puștiul care a revoltat o țară întreagă!

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Tânărul care a atins o fată în zona intimă și a aruncat-o, ulterior, dintr-un autobuz, a fost identificat.

„În urma solicitării sprijinului populației, în vederea stabilirii identității unei persoane căutate, pentru clarificarea situației ce face obiectul cercetărilor în cauza penală aflată în instrumentarea polițiștilor Biroului de Investigații Criminale Pitești, bărbatul în cauză s-a prezentat la o unitate de poliție.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Pe această cale, politiștii argeseni transmit mulțumiri atât reprezentanților mass-media.

Cât și tuturor cetățenilor care au furnizat date pentru stabilirea identității celor implicați.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru clarificarea situației și luarea măsurilor legale care se impun.”, a anunțat în urmă cu puțin timp IPJ Argeș.

Știrea inițială: Absolut degradant ce fac acești puști! Imagini scandaloase!

Polițiștii argeșeni cer ajutorul populației pentru identificarea unui tânăr care este acuzat pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și loviri sau alte violențe.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de 21 ianuarie, bărbatul ar fi atins o tânără în zone intime. Acest incident s-a întâmplat în timp ce fata se afla în zona unei stații pentru mijloace de transport în comun de pe bld. Petrochimiștilor din Pitești.

 

Ulterior, individul în cauză ar fi împins-o pe tânără dintr-un autobuz. Acesta se urcase în autobuz împreună cu alți patru tineri care îl însoțeau.

Împingerea a cauzat căderea tinerei din mijlocul de transport.

Toate acestea s-au întâmplat în momentul în care persoana vătămată a amenințat că va suna la Poliție.

Poliția Argeș, anunț despre puștiul care a revoltat o țară întreagă!

 

Polițiștii au făcut verificări în imediata proximitate a locului faptei și la liceele din zonă.

În aceste împrejurări, cei în cauză aveau posibilitatea de a lua la cunoștință că se efectuează verificări pentru clarificarea situației de fapt.

Cu toate acestea, tinerii implicați nu s-au prezentat la sediul poliției.

IPJ Argeș transmite:

„Rugăm persoanele care pot da relații cu privire la tânărul în cauză sau despre ceilalți tineri care apar în imagini, să contacteze polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, la numărul de telefon 0248 607 009.”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Vasile spune:

    Politia locala care acuma doreste mariri de salarii, este capabila doar sa amendeze batranii care parcheaza ,,neregulamentar,,sau nu platesc taxele impuse de ciocoii primariilor , din ce in ce mai nesatui, de fapt in parcarile si pe strazile construite inainte de 89, facute in fapt prin efortul colectiv impus de oranduirea comunista, efort facut de aceasta generatie de persoane care acuma au peste 60 de ani. Politia nationala, populata cu manechine, de ambele sexe, lucratori preocupati in exces de ecranele telefoanelor si prea mult de propriul aspect exterior in dauna atributinuilor de serviciu , este pe zi ce trece din ce in ce mai depasita . Astfel asistam la inmultirea si cresterea acestor fenomene antisociale, nu de multe ori care culmineaza cu crime, in fapt asistam la un asalt al populatiei de etnie roma, respectiv tiganeasca, care nu au inteles si nu vor intelege sa se adapteze la normele de conduita ale societatii si incearca sa isi impuna violenta tribala , care din pacate in opinia mea este o mostenire genetica. In fata acestor generatii noi de tineri romi, care umbla cu portbagajele garnisite cu sabii, macete, etc si din pacate in fata unor tineri romani care copiaza aceste obiceiuri, vedem neputinta politiei si a organelor abilitate care este din ce in ce mai evidenta si in Romania, neputinta care in UE, sub diverse motivatii asa zis rasiale, xenofobe, este demult prezenta, avand in vedere zone mari din metropole occidentale, guvernate de traficantii de droguri, arme, prostitutie, etc, zone unde politia ezita sa intre. Asistam la o cale ce duce intr-o forma sau alta din ce in ce mai accelerat la anomie sociala. Pe plan local avem un centru populat in exces de tineri bronzati, chiar daca nu este vara, care se manifesta zgomotos adoptand o atitudine de fronda la limita legii, in incercarea de a intimida astfel locuitorii orasului. Tipic unei anumite etnii. In mod sigur o prezenta permanenta a politiei nationale si locale in aceste zone, precum si in zonele cartierelor si o legitimare repetata a acestor persoane, in conformitate cu legea, chiar si retinerea in vederea identificarii a acestor ,,bombardieri,, care nu poarta cartea de identitate la trening, ar limita astfel de fenomene si ar descuraja aceste comportamente, inclusiv prezenta acestor elemente care vin din comunele limitrofe ale orasului ar fi oprita . Dar, mai e mult pana departe si cand o sa recunoastem asta, probabil va fi prea tarziu…,,Militia e sufletul poporului si bate, bate…,, anumite persoane, din pacate, nu apreciaza decat aceasta veche ,,zicala,, deci pe cale de consecinta ar trebui sa si-o reaminteasca, asa cum parintii si bunicii lor inainte de 89 o cunosteau foarte bine….

  • Nel Obis spune:

    Ref. Budaideleanu

    In Romania, tiganii sunt pe cat de zgomotosi, pe atat de periculosi, mai ales cand n spatele lor shi la nivel central, conduc aurari, ciurari si ciofrangari. Daca Natiunea nu se va ridica nentarziat si n masa impotriva tiganilor, Romania va fi asimilata tiganimii shi romanii vor deveni romi.

  • Nel Obis spune:

    Multumesc celor ce administraza acest spatiu, dar limbajul shi tutuiala raman o nota proasta n comportamentul acestora. Ce sa facem? Ori ne corectam pe romaneste, ori o luam per tiganeste!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90