SPALATORIE MURAY  930×122

auchan

POLIȚIA ARGEȘ, CAMPANIE ÎN MARILE CENTRE COMERCIALE

„10 pentru siguranţă: O şcoală sigură, fără droguri, trafic de persoane şi criminalitate!”, așa se intitulează campania Ministerului Afacerilor Interne, campanie pe care Poliția Județului o desfășoară în Argeș, împreună cu alte structuri ale M.A.I.

Citiți și: Când ești beat te duci să dormi. Ce a făcut un piteștean „pilit” bine este teribil!

Duminică, 8 septembrie 2019, reprezentanți ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, ai Inspectoratului de Jandarmi, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Agenţiei Naţionale Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Argeş și ai Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Piteşti, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Argeş şi sub coordonarea Instituţiei Prefectului – Judeţul Argeş, au discutat cu bunici, părinți și copii despre pericolul drogurilor sau al traficului de persoane.

Acțiunea s-a desfășuarat în hipermarketurile Auchan Bradu și Auchan Găvana și în centrul comercial Jupiter City Pitești.

Citiți și: Argeș: Tineri și neliniștiți, mergeau cu viteze amețitoare

„Ne-am propus să contribuim la informarea, educarea şi conştientizarea elevilor, părinţilor, dar şi a cadrelor didactice în legătură cu pericolele existente şi a modului în care se pot proteja”, transmite Poliția Argeș.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90