Donaris 930 x 122

deținut evadat

Poliția în alertă! Un deținut a evadat

Un deținut a evadat din Penitenciarul Rahova. Potrivit antena3.ro, este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 de ani, condamnat definitiv la 1 an, 3 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri.

Citiți și: Alertă în România! Deținut în libertate!

Deținutul, Cristian Moloșag, executa pedeapsa în regim deschis și a fugit în această dimineață

Poliția s-a mobilizat pentru căutarea acestuia.

Conducerea penitenciarului Rahova anunță că fugarul are înălțimea de 1, 84 m, statură atletică, ochi albaștri, sprâncene arcuite, față ovală, ten deschis, păr blond, multiple tatuaje, iar la momentul părăsirii penitenciarului purta tricou alb cu dungi roșii inscripționat cu sigla clubului Dinamo București, pantaloni de trening închiși la culoare și șapcă neagră, mai notează sursa citată.

Pentru orice informație cu privire la persoana din fotografie, apelați numărul unic de urgență 112 sau Penitenciarul București-Rahova, la numerele 021.420.08.10 sau 021 420.24.28.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3