930 x122 grota rece

acțiune poliție locală

Poliția Locală, în acțiune! Amenzi pentru aruncarea gunoiului pe domeniul public

Poliția Locală, în acțiune! Amenzi pentru aruncarea gunoiului pe domeniul public

În perioada 10.05.2021 – 13.05.2021, polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică au desfășurat acțiuni punctuale în parcurile din municipiul Pitești, scopul principal fiind acela de a depista și de a sancționa persoanele care aruncă pe domeniul public resturi de țigări, de ambalaje, sticle de plastic, coji de semințe etc.

În perioada amintită, a fost aplicat un număr de 34 de sancțiuni contravenționale, majoritatea fiind pentru consumul semințelor si aruncatul cojilor pe domeniul public, precum și pentru aruncarea resturilor de țigări.

Aspectele de mai sus se sancționează cu amendă, cu valori cuprinse între 100 de lei și 200 de lei, conform H.C.L. 197/2017.

Pe această cale, facem apel la simțul civic al cetățenilor municipiului Pitești, îndemnându-i să păstrăm și să menținem împreună un oraș curat și civilizat!”, transmite purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu.

Sursă foto principal: www.cronicadebraila.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Un cetățean spune:

    Daca vrem un oraș civilizat , trebuie sa fim mai atenți la tot ce ne înconjoară , sa nu mai permitem vânzătorilor ambulanți vânzarea produselor direct de pe strada (ex. jucării pentru copii expuse pe jos in centrul orașului , chiar langa Orange și CFR , ochelari , ceasuri etc.) , vanzatori de baloane , clovni , și multe altele .Când vom scăpa de toate acestea , atunci ne vom putea mândri că avem un oraș civilizat !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3