930×122 CAPRA 5

    POLIŢIA LOCALĂ PITEȘTI, ÎN ACȚIUNE!

    Poliția Locală Pitești, în acțiune!

    Agenţi ai Poliţiei Locale Piteşti împreună cu ”mascații” de la Serviciul de Intervenţie al instituției au desfăşurat vineri o amplă acţiune care a vizat tulburarea liniştii şi ordinii publice şi consumul de alcool de pe domeniul public.

    Acţiunile s-au desfăşurat în toate cartierele din Piteşti, probleme deosebite fiind în Trivale – Complexul 2 – unde un grup de tineri a refuzat să se legitimeze şi în Războieni, bloc G1, unde mai multe persoane aveau muzica la volum ridicat, deşi ora era 00:15. În ambele cazuri, persoanele implicate au fost sancţionate cu amenzi cuprinse între 200 şi 1.000 de lei.

    În această acţiune s-au dat 24 de amenzi în valoare totală de peste 7.400 de lei.

    Poliția Locală Pitești mai precizează că ăn perioada 10 – 12 octombrie 2017, împreună cu Poliţia Naţională, s-a acţionat pentru depistarea şi stabilirea identităţii persoanelor fără adăpost de pe raza municipiului Piteşti.

    Au fost strânse de pe străzi 32 de persoane. Pentru că unii practicau cerşetoria, poliţiştii locali au dat 17 amenzi cu valori cuprinse între 100 şi 500 de lei (Foto: Poliția Locală Pitești).

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3