EcoMoto 930×122

abateri trafic

Poliția Rutieră Argeș: Amenzi de 90.000 de lei în ultimele 48 de ore

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: Breaking: Este „nebunie” pe Autostrada A1, Pitești – București

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate peste 350 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 90.000 de lei.

Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 20 de permise de conducere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Citiți și: Pitești. Ce a făcut un șofer în fața polițiștilor se numește tupeu!

CONDUCERE FĂRĂ DREPT ȘI SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

În noaptea de 01 spre 02 iulie a.c., în jurul orei 02.00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Hârtiești au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, fără victime, pe raza localității Hârtiești.

Polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 32 de ani, din Hârtiești, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, din verificări a reieșit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 336 din Codul Penal.

CONDUCERE FĂRĂ DREPT

În ziua de 02 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni au depistat un bărbat de 44 de ani, din Sălătrucu, care conducea un autoturism, pe D.J. 703H, pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Foto descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90