New Profesional Consult 930 x 122

calea craiovei

POLIȚIA TAIE ÎN CARNE VIE. ȘOFER DIN ARGEȘ, „LA RĂCOARE”

Poliția taie în carne vie. Șofer din Argeș, „la răcoare”. Un șofer din orașul argeșean Costești a ajuns ieri în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Județene.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Șoferul, în vârstă de 41 de ani, a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, după ce polițiștii Biroului Rutier Pitești l-au prins pe Calea Craiovei conducând o autoutilitară deși avea permisul de conducere anulat. Permisul îi fusese anulat după ce anterior ar fi fost prins circulând cu permisul suspendat (Poliția nu precizează motivul), faptă pentru care deja era trimis în judecată.

Informația ne-a fost furnizată în urmă cu puțin timp de Biroul de Presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Polițiștii i-au făcut dosar penal și l-au dus „la răcoare” pentru 24 de ore. Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare împotriva sa a unei măsuri preventive. Pentru acest tip de infracțiune, Codul Rutier prevede închisoare de la unu la cinci ani. (Foto: Arhivă – descriptiv) 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90