EcoMoto 930×122

georgiana draghici

1.000 DE TSD-IȘTI VOR PROMOVA ÎN ARGEȘ VOLUNTARIATUL

TSD Argeș susține proiectul legii voluntariatului și va organiza în acest sens un eveniment la care sunt așteptați peste 1.000 de tineri social-democrați din sudul României. Acțiunea a fost planificată la întâlnirea regională Sud-Muntenia a TSD, organizată în Călărași în perioada 11-13 aprilie.

Citiți și: Remus Mihalcea: PSD este partidul care are cei mai mulți tineri!

“Faptul că vom organiza acest eveniment în Argeș arată că suntem o echipă puternică, activă, care are forța și resursele necesare pentru a susține o acțiune de o asemenea amploare.”, precizează Georgiana Drăghici, președinta Tineretului Social Democrat Argeș. Detaliile acțiunii vor fi anunțate din timp.

În ceea ce privește proiectul de lege, susținut de liderul TSD la nivel național, deputatul Mihai Sturzu, acesta prevede o serie de avantaje pentru cei care practică voluntariatul în România. Cel mai important dintre ele este acela că voluntariatul va fi considerat experiență profesională, iar voluntarii vor putea primi un certificat de competență, recunoscut în toată Uniunea Europeană. Precizăm că proiectul a fost adoptat de Senat și va fi supus în această săptămână votului în Camera Deputaților, Camera decizională.

Citiți și: ABSOLUT TV S-A ÎNCHIS

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3