Donaris 930 x 122

alegeri

SIGLA_PDL_ARGES_1

4.000 de PDL-iști argeșeni aleg între Predoiu și Falcă. VEZI GALERIE FOTO!

Peste 4.000 de PDL-iști argeșeni aleg astăzi candidatul partidului pentru alegerile prezidențiale de anul viitor. Au de optat între Cătălin Predoiu și Gheorghe Falcă.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Liderul filialei județene a democrat-liberalilor, deputatul Cătălin Teodorescu (foto 2), a votat în jurul orei 10:30 la secția amenajată în nordul Piteștiului, în zona Spitalului Militar. „Așteptăm membrii de partid să-și voteze candidatul pentru Președinție. Sperăm să vină într-un număr mare. Ne așteptăm la o prezență de peste 70% din numărul total de membri, respectiv dintre cei 4.200 de membri reînregistrați după ultimul recensământ făcut în partid. Fiecare va vota așa cum consideră de cuviință. Este pentru prima dată când în România un partid își alege în acest fel candidatul pentru Președinția țării”, a declarat Cătălin Teodorescu pentru ePitești.

La aceeași secție au votat și secretarul general al PDL Argeș, Dan Bica (foto 3), și președintele și prim-vicepreședintele PDL Pitești, Mihail Tudor (foto 4), respectiv Adrian Moisescu (foto 5).

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Ziua de votare se desfășoară între orele 9 și 17 în 8 secții (7 în mediul urban și una în rural): 2 în Pitești și câte una în Mioveni, Câmpulung, Curtea de Argeș, Costești, Topoloveni și comuna Lunca Corbului. Tot în acest weekend vor vota și membrii PDL din celelalte județe care, alături de Argeș, alcătuiesc regiunea de dezvoltare Sud Muntenia. Amintim că în această competiție se confruntă prim-vicepreședintele Cătălin Predoiu și Gheorghe Falcă, primar al Aradului. Cei doi au fost joi în Pitești pentru a-și prezenta oferta electorală. Până acum, în toate regiunile în care deja au avut loc alegeri interne a câștigat Predoiu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90