NOR CURIER 930X122

liberali

47 de organizatii PNL vor fi decapitate

Pitesti. 12 iulie 2009. PNL.
Prim- vicepresedintele Ludovic Orban a lipsit de la Delegatia Permanenta a PNL Arges, din cauza unei temperaturi. Liberalii au analizat rezultatele alegerilor, dar si masurile pentru organizatiile cu rezultate mai slabe, asta si in baza deciziei de la nivel national prin care organizatiile cu un scor de sub 10% vor avea conducerile dizolvate. Va fi facut un grafic de reorganizare a organizatiilor, prin adunari generale.47 de organizatii din judet sunt vizate de aceste schimbari, conducerile lor urmand sa fie inlocuite. Liberalii au discutat si strategia PNL pentru alegerile prezidentiale. Adrian Miutescu a spus ca principalul obiectiv este acela al castigarii acestor alegeri si participarea la guvernare pentru aplicarea propriului program, dupa alegerile din acest an. Targetul liberalilor este un scor de 20% in judet si intrarea lui Crin Antonescu in turul al doilea la prezidentiale. La Delegatie au fost prezenti si cei din grupul de demisionari, ca invitati. „Am facut apel al unitate si am cerut sa lasam deoparte luptele interne si orgoliile personale. Eu sper ca acesti colegi au inteles acest lucru”, a spus Miutescu.
Marius Postelnicescu, vicepresedinte al PNL Arges, a precizat ca aceste reforme la nivelul organizatiilor nu sunt foarte dure. El a precizat ca doreste ca liberalii sa aiba o comunicare mai buna cu electoratul, dar si o implicare serioasa. „Noi nu vom inlocui neaparat toti liderii de organizatii, daca nu vom avea oameni mai buni pe care sa ii punem in loc”, a spus acesta. Faptul ca nu toti liderii PNL vor fi inlocuiti, daca nu vr fi gasite optiuni mai bune, a fost subliniat si de Miutescu. „Nu vom taia capete la gramada, ci vom analiza fiecare organizatie in parte. Cel mai important este ca sa ii constientizam sa munceasca mai mult pentru a obtine rezultate mai bune”, a mai spus liderul PNL Arges.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90