Donaris 930 x 122

prefectura11

5 candidati la sefia CJ Arges, nascuti in alte judete

La Biroul Electoral Judetean Arges au fost depuse candidaturile pentru sefia Consiliului Judetean. Din cele 11 persoane care aspira la conducerea CJ Arges, 5 sunt nascute in alte judete, arata datele inregistrate la BEJ. Nu mai putin de 3 candidati poarta numele de… Constantin Nicolescu!

Astfel, candidatii care nu sunt nascuti in Arges (desi acum domiciliaza in judet, altfel nu ar putea candida) sunt urmatorii:

 

Mircea Andrei de la Alianta pentru Arges si Muscel (este nascut in Sarbii-Magura din Olt); Marian Fulga de la PP-DD (nascut in Bucuresti); Georgiu Gingaras de la UNPR (nascut in Braila); Gheorghe Rotaru de la PAS – nascut in Valcea; Emil Maghinici (PER) – nascut in Cluj.

Ceilalti 6 candidati sunt de-ai locului, cum se spune:

Constantin Nicolescu de la Uniunea Social Liberala s-a nascut la Mihaesti, Gheorghe Ungureanu de la PSR s-a nascut in Oeşti, Constantin Slabu de la PRM s-a nascut in Valea Mare iar Gheorghe Jinga de la Partidul Vede s-a nascut in Vulturesti.

In cursa pentru sefia CJ mai sunt alti doi… Constantin Nicolescu: unul din partea PSDM, nascut in Piscani, si unul din partea Fortei Civice, nascut in Vulturesti.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90