NOR CURIER 930X122

alegeri

8 ORE DE VOT! Cine va câștiga?

Sâmbătă va fi zi de lucru pentru democrat-liberalii argeșeni. PDL-iștii deputatului Cătălin Teodorescu vor alege candidatul partidului pentru funcția de președinte al țării.

Citiți și: Apel atipic la 112! Polițiștii au fost cei care au sunat și au cerut ajutor

Peste 4.000 de membri ai filialei vor avea de optat între prim-vicepreședintele Cătălin Predoiu și primarul Aradului, Gheorghe Falcă. A fost stabilit intervalul orar în care se va desfășura votarea: între orele 9 și 17. PDL-iștii argeșeni vor vota pe 7 decembrie în 8 secții (7 în mediul urban și una în rural): 2 în Pitești și câte una în Mioveni, Câmpulung, Curtea de Argeș, Costești, Topoloveni și comuna Lunca Corbului.

Amintim că înaintea votului cei doi competitori, Cătălin Predoiu și Gheorghe Falcă, se vor confrunta în Pitești. Confruntarea este programată pentru mâine, 5 decembrie, de la ora 13, în incinta Muzeului Județean (clădirea nouă). În fața sălii care va fi populată cu PDL-iști argeșeni, fiecare va încerca să convingă că el este cel mai potrivit să reprezinte partidul în alegerile prezidențiale de peste un an.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90