930 x122 grota rece

gogu_trufe

A murit sotia prefectului Davidescu

Începând de maine, prefectul Gheorghe Davidescu va intra, pentru patru săptămâni, în concendiu de odihnă. Prefectul a evocat ca motive o serie de probleme profesionale, insa in spatele acestor motive statea situatia foarte grava in care se afla sotia sa.

Din pacate, dupa conferinta de presa, prefectul a  aflat ca sotia sa, Iuliana Davidescu, a decedat, in urma unei lungi suferinte generata de lupta cu cancerul. Iuliana Davidescu era profesoara la Liceul de Arta „Dinu Lipatti”, din Pitesti.  Iuliana Davidescu avea 55 de ani si, conform declaratiilor directoarei Colegiului unde profesa, Mariana Stan, a facut eforturi foarte mari de a veni la scoala, pentru elevii sai, pana cand boala s-a agravat teribil. „A venit la scoala pana in jurul datei de 15 septembrie. In ciuda bolii, iubea mult copii, cursurile, isi dorea foarte mult sa fie langa elevii ei, dar starea fizica nu i-a mai permis. Nu era persoana care sa stea acasa, dar nu mai putea, fizic, sa vina. A fost un om de o deosebita calitate, deosebit, un pedagog care a format generatii de elevi de canto popular. Era o femeie care iubea viata, mereu cu zambetul pe buze, care a tras cu dintii de viata si care iubea copii. Suntem cu totii, toti colegii si elevii ravasiti de vestea pe care am primit-o”, ne-a declarat Mariana Stan.
Ne exprimam sincere regrete familiei Davidescu pentru greaua pierdere.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3