Donaris 930 x 122

mircea_andrei

Aberatia lui Mircea Andrei: pensia medie e de 6000 lei!

Biroul Permanent al Senatului a decis marţi că membrii Comisiei pentru muncă vor trebui să discute cererea preşedintelui Traian Băsescu de reexaminare a legii privind sistemul unitar de pensii până în data de 2 noiembrie. Senatorii PDL vor doar reducerea vârstei de pensionare la femei, în timp ce parlamentarii Opoziţiei doresc modificarea mai multor articole. În Camera Deputaţilor, cameră decizională, deputaţii Opoziţiei au făcut o mică…”repetiţie” şi au preferat, luni, să protesteze de la balconul Camerei deoarece Roberta Anastase a condus din nou şedinţa de plen, cea care a fost acuzată că a fraudat votul chiar pentru această lege. Partea cea mai tare abia acum vine!

Intr-un sondaj ad-hoc realizat de jurnalistii de la Antena 3 pentru emisiunea Subiectiv, intrebati cat este pensia medie in Romania, parlamentarii au dat-o in craci indiferent de coloratura politica. Cei mai dusi…cu pluta, probabil impinsi de nesimtirea sumelor pe care le invart, au fost cei de la putere. Niciunul dintre cei interpelati nu au reusit macar sa ghiceasca cifra magica: 714 lei. In schimb, ei sunt cei care decid, numai politic, iata, in bataie de joc pentru pensionari si viitorii pensionari, ce pensie ar trebui sa le ajunga pentru a trai! Cea mai mare aberatie a reusit s-o tranteasca senatorul PDL Mircea Andrei, cel impus de la Bucuresti sa disciplineze PDL Arges, cu decapitari, urmariri si…alte activitati specifice, nu-i asa, unui procuror. Cum spuneam, Mircea Andrei a declarat ca pensia medie in Romania este de, tineti-va bine, 6000! 6000 de lei, adica 60 de milioane lei vechi, sau de euro, nu stim exact! Daca a vrut sa spuna 600 lei, adica sase milioane, o fi vrut, dar daca omul se intimideaza si nu e in stare sa vorbeasca, nu va pune mari semne de intrebare despre cum voteaza?

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90