NOR CURIER 930X122

    achimescu

    Achimescu o vrea pe Doina Melinte la bara

    Nu este vore fantezie erotica. E vorba despre bara…instantei. Liberalul Laurenţiu Achimescu a câştigat, oficial, aşa cum v-am anunţat, şi ultima bătălie cu Doina Melinte, în speţă cu Autoritatea pentru Tineret şi Sport din cadrul Ministerului Educaţiei.

    Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins cererea şefei Autorităţii Naţionale pentru Tineret şi Sport, astfel că Achimescu ar trebui repus în funcţie la Direcţia pentru Sport Argeş. Cum însă nici măcar această decizie nu a fost pusă în practică, ca să nu mai vorbim de celelalte două ale Instanţei Supreme, profesorul de sport liberal a acţionat-o în instanţă chiar pe Doina Melinte. Procesul se află pe rol la Curtea de Apel Piteşti, iar o nouă înfăţişare va fi pe 29 februarie. La prima înfăţişare, Achimescu a cerut expres să fie citată şi Doina Melinte. „Am cerut ca în instanţă să fie citată şi Doina Melinte, nu doar instituţia pe care o conduce. Eu am cerut amendă administrativă pentru Doina Melinte pentru că nu a pus în executare o sentinţă judecătorească definitivă şi irevocabilă. Eu îi cer să aplice legea, să nu mai stea în ilegalitate, pentru că acum comite o infracţiune. Din punctul meu de vedere Melinte a fost o extraordinară sportivă, dar este incapabilă să conducă o instituţie publică la nivel central. Pentru că nu aplică legea, am cerut sancţionarea ei inclusiv materială”, a precizat Laurenţiu Achimescu. Doina Melinte ar putea fi sancţionată cu 20% din salariul minim, ea urmând să plătească statului banii din buzunarul propriu.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3