NOR CURIER 930X122

achimescu

Achimescu, sigur ca isi va relua locul la sefia Directiei pentru Sport

Laurentiu Achimescu, fostul director al Directiei Judetene pentru Sport este foarte increzator ca va avea castig de cauza si la recursul inaintat de Directie la ultima instanta, Inalta Curte de Casatie si Justitie si asteapta sa fie instalat in functie, in locul celui care i-a luat locul, democrat- liberalul Flavius Panturescu.
Achimescu mai asteapta si primirea contravalorii salariului sau din momentul in care a fost schimbat de P.D.L. din functie, inca din 2008. Salariul sau era de aproximativ 2500 lei lunar.
“Conform legii, sunt director executiv. Directia Judeteana pentru Sport a facut recurs la Inalta Curte de la Bucuresti. Eu cred insa ca nu vor castiga pentru ca decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie de la Bucuresti se va baza pe articolele din Constitutie. Deocamdata insa, sunt profesor la liceu si astept ca Justitia sa imi dea dreptate. Dupa ce se va da sentinta definitiva si irevocabila, voi primi inapoi postul de director al Directiei si salariul restant din de embrie 2008 pana la momentul repunerii mele in drepturi. Directia este condusa acum de director coordonator adjunct, care este personal contractual, ca interimar”, a afirmat Laurentiu Achimescu.
{loadposition inside}

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90